Ontdek dé mooiste wijnhuizen van Zuid-Afrika.

Steun het goede doel met ELLI Wijnen

Elli Wijnen: overheerlijke, maatschappelijk verantwoorde wijnen

Bij aankoop van een fles Elli wijn krijgt u niet alleen een overheerlijke wijn, u steunt tegelijkertijd het Mike McMillan Nature Fund (MMNF). Dit fonds zet zich in voor het behoud van natuur en diersoorten in Zuid-Afrika. 

Met het aanschaffen van de Elli wijnen draagt u bij aan de instandhouding van fantastische diersoorten, zoals olifanten en neushorens.

Het Mike McMillan Nature Fund

Het Mike McMillan Nature Fund is opgezet door de moeder van Mike McMillan, na het overlijden van haar zoon. Het fonds richt zich op het behoud van natuur en inheemse diersoorten in Zuid-Afrika, die zwaar te verduren hebben door toedoen van de mens.

De winst die in Zuid-Afrika wordt gemaakt met de verkoop van de Elli wijnen, komt volledig ten goede van het Mike McMillan Nature Fund. Als importeur van de wijnen, doen wij ook een afdracht aan dit fonds. Van iedere verkochte fles Elli wijn, doneren wij een bedrag aan het MMNF.

Heerlijke wijnen met maatschappelijke afdronk

De Elli wijnen hebben niet alleen een overheerlijke smaak, het feit dat u bijdraagt aan de instandhouding van ‘s werelds grootste landdieren én natuur in Zuid-Afrika, zorgt ervoor dat het drinken van een Elli wijn een waar genot is. 

Bestel nu een van deze prachtige maatschappelijk verantwoorde wijnen. We hebben een prachtige selectie voor u, waaronder: